Tillsättning
Sköter Håkan Söderman

Arvode
P/F 11-16 år =  250:-/match

Vi betalar ut en generell reseersättning på 200 kronor per domare. (Ingen restidsersättning utgår)

Vi förutsätter att anmälda domare tar sig på egen hand emellan de olika hallarna.

Utbetalning
Fyll i på iBIS på de matcher ni har dömt.
Utbetalningen gör Småland Blekinge Innebandyförbund.

Matchtid
Kämpande klass födda 2012 (11 år),  2 x 15 min, rullande
Klass för födda 2011-2007 (12-16 år), 2 x 15 min. effektiv tid två sista minuterna i andra perioden i grupp- och slutspel.

Paustid max 5 min

Vid oavgjort i slutspel tillämpas 5 straffar direkt enligt SIBF:s regler.

Mat
Alla domare får ett kostnadsfritt matband där alla måltider ingår.

Arrangörsföreningarna serverar middag på fredag, lunch och middag på lördag och söndag i skolbespisning.

Logi på skola
För de domare som bokat logi på hårt underlag på skola i Jönköping, sker detta på Junedalskolan (50 m från Idrottshuset)
Frukost ingår i boende på skola.

Tänk på att då ta med sovtäcke, liggunderlag, madrass etc. Duschning sker i någon av hallarna.

Övrig information
Inget sidbyte kommer att ske mellan periodpausen, hemmalaget och bortalaget har samma sida i två (2) perioder.

Time out, om 30 sekunder, får endast tas i slutspelet under ordinarie speltid.