Lathund säsongen 2022/2023 uppdaterad

Publicerad

Här kommer en länk till säsongens Lathund. Värt att notera:

1. Alla uppländska matcher på röd nivå och seniornivå som tidigare spelades med 3x15 eller 3x20 minuter rullande med effektiv tid de sista tre minuterna i den sista perioden spelas från och med nu med effektiv tid de sista FEM (5) minuterna i den sista perioden. Detta har diskuterats på den tävlingskonferens vi hade i vintras samt på serieträffar. (OBS Gäller ej JAS eller matcher i Stockholms serier)

2. Det är inte längre något krav på att ha ett fysiskt matchprotokoll på era matcher. Allt sköts online där lagen lägger in sina laguppställningar i IBIS och hemmalagets sekretariat lägger in mål och utvisningar direkt i IBIS.

3. Knatteligan döms av en domare per plan och arvodet är 100 kr per domare och match.

4. Domararvodet i F16 GUD och P16 GUD är 600 kr per domare.