Semifinal 2    Vinnare KVF 4 - Vinnare KVF 3

Final
Spelas Söndag 28 april
Vinnare Semi 1 - Vinnare Semi 2

B-lag får ej avancera till slutspel via seriespel. I de fall B-lag hamnar på slutspelsplats tillfaller platsen nästkommande lag i serien. Undantag om detta föranmäls inför säsongen och ingen spelare flyttas mellan A- och B-lag.

Maximalt 7 B-licensspelare per match får användas.

Matchläggning
Hemmalaget ansvarar för att i dialog med bortalaget hitta en matchtid inom omgångsintervallet som fungerar för båda lagen. Bortalaget i serieträdet inleder hemma.

Avancemang
Segrande lag går vidare till nästa omgång.

Speltid
3 x 20 min, sista tre minuter effektiva. Vid oavgjort slutresultat efter två matcher tillämpas 5 minuter sudden death (effektiv tid), följt av straffläggning om det slutar mållöst.

Spelform
Hemma/Bortamöte. Den första matchen får sluta oavgjort. Om lagen efter två spelade matcher vunnit varsin match (oavsett matchresultat) alternativt spelat oavgjort i båda matcherna (efter ordinarie tid) vidtas 5 minuter sudden death med effektiv speltid. Om inget av lagen gör mål under sudden death vidtar straffslagsavgörande enligt regelhandboken.

Domararvode
570kr per domare. Domararvodet betalas av förbundet och faktureras i efterskott till berörda föreningar.