Här finner ni information om play in ett och två till division 1 för dam och- herrjuiorer.

Båda lagen ansvarar för att i dialog med varandra hitta en matchtid inom omgångsintervallet som fungerar för båda lagen. Lägst rankat lag inleder matchserien på hemmaplan.

Avancemang
Segrande lag tilldelas en plats för spel i division ett kommande säsong.

Speltid
3 x 20 min, sista tre minuter effektiva. Vid oavgjort slutresultat efter två matcher tillämpas 5 minuter sudden death (effektiv tid), följt av straffläggning om det slutar mållöst.

Spelform
Hemma/Bortamöte. Den första matchen får sluta oavgjort. Om lagen efter två spelade matcher vunnit varsin match (oavsett matchresultat) alternativt spelat oavgjort i båda matcherna (efter ordinarie tid) vidtas 5 minuter sudden death med effektiv speltid. Om inget av lagen gör mål under sudden death vidtar straffslagsavgörande enligt regelhandboken.

Domararvode
570kr per domare. Domararvodet betalas av förbundet och faktureras i efterskott till berörda föreningar.

Arrangemang
Hemmalaget ansvarar för arrangemanget som vid seriespel.

Resultatrapportering
Hemmalaget ansvarar för att liverapportering sker i ibis.
B-lag får ej avancera till play in via seriespel.

I de fall B-lag hamnar på play in plats tillfaller platsen nästkommande lag i serien.

Övrigt
Maximalt 7 B-licensspelare per match får användas.

Play in 2

Avgörs helgen v.34
Fri anmälan till play off 2.

Stockholm Innebandy ansvarar för schemaläggningen.

Avancemang
Ett lag tilldelas plats i division ett aktuell säsong. Ev vakanser kan tillsättas från play off 2.